ACTUALITATE

HHC – ONG-ul care, de 25 de ani, se încăpățânează să creadă că România poate fi o țară fără orfelinate

Publicat cu

pe

Hope and Homes for Children este o organizație non-profit, care militează pentru o țară în care toți copiii cresc alături de familie și nu în centre de plasament. Împreună cu autoritățile publice locale și naționale, încearcă să schimbe viața copiilor aflați în orfelinate, fie prin reintegrarea în familie, fie prin integrarea în case de tip familial. ONG-ul se concetrează în două direcții: prima este închiderea tutoror orfelinatelor din România și construirea unor case de tip familial în locul acestora, pentru copiii care nu pot fi reuniți cu familiile lor, și a doua este prevenirea separării copilului de familie.

Ca obiectiv principal, ONG-ul și-a propus închiderea tuturor orfelinatelor din România până în anul 2027.

HHC a aniversat 25 de ani de activitate în Românie, prilej cu care a postat pe rețelele de socializare o poză sugestivă, însoțită de următoarea explicație:

„Acești oameni suntem noi! Nu chiar toți, dar o mare parte din forța unui ONG care, de 25 de ani, se încăpățânează să creadă că România poate fi o țară fără orfelinate. Echipele de la București și Baia Mare, pentru a ne aduce aminte în zilele grele tare, că nu suntem puțini deloc și că ce ne mână în luptă, ne unește”.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version