Connect with us

ACTUALITATE

HOȚUL A FOST PRINS – Furt de 10.000 de lei în Moisei

Publicat cu

pe

Un tânăr de 26 de ani din Cavnic, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Vișeu de Sus.

În fapt, în cursul anului trecut, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani din Moisei, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta imobilului de domiciliu, de unde a sustras suma de 10.000 de lei.
Polițiștii din Vișeu de Sus au continuat cercetările investigativ-operative și au identificat un tânăr de 26 de ani din Cavnic, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În data de 25 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din Vișeu de Sus, sprijiniți de polițiștii din Cavnic și luptătorii S.A.S. Maramureș au pus în executare o autorizație de percheziție domiciliară la domiciliul tânărului, de unde au fost ridicate mai mult bunuri.
În baza celor constatate, față de tânărul de 26 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate