Connect with us

IDEI DECO

Idei simple care îți fac baia să crească

Publicat cu

pe

Soluțiile de depozitare pentru baie trebuie să aibă grijă de toate, de la pasta de dinți până la bijuterii, șosete murdare și jucării pentru cadă. Adaugă traficul intens de dimineață și prosoapele umede, iar haosul pândește după colț. Sau poate nu…? Dă un impuls funcționalității (și stilului) băii tale cu aceste idei simple și accesibile.

Dezbină și cucerește lucrurile din baie

Regula este simplă: lucrurile dezordonate și persoană intră în sertare, iar lucrurile care te fac fericit îți merită locul pe polițe deschise. Punând articole care sunt folosite împreună – toate jucăriile de cadă într-un coș, obiecte de spa în altul și așa mai departe, vor fi ușor de găsit și de păstrat în ordine.

Mobilier de baie HEMNES alb cu un sertar, o poliță cu prosoape și o baterie HAMNSKÄR, o oglindă și două corpuri de iluminat.

Soluții de depozitare fără găuri în pereți în cel mai scurt timp

Poți multiplica spațiul de depozitare al băii chiar și atunci când datul de găuri nu este o opțiune. Nu aveți nevoie decât de organizatoarele noastre de agățat oriunde și pentru ca nu sunt necesare găuri în pereți – cârligele solide cu ventuze vor ține o mulțime de sticle de șampon și pot fi îndepărtate și reaplicate pe măsură ce copilul tău crește. Un cărucior depozitează detergentul de rufe, prosoape suplimentare și hainele curate în ordine, la locul lor.

O baie cu un taburet cu treaptă și un covoraș de cadă PATRULL verde în formă de crocodil agățat de un cârlig cu ventuză.

Gata cu de-a v-ați ascunselea

Te-ai săturat să întârzii din cauza cerceilor care s-au evaporat efectiv? Punte capăt jocului de-a v-ați ascunselea din fiecare dimineață cu inserții inteligente pentru sertar, cutii și recipiente din sticlă care îți oferă o imagine de ansamblu completă, te ajută să găsești tot ceea ce căutați exact atunci când ai nevoie.

Un sertar de baie deschis în care se află un organizator din plastic transparent cu machiaje și cutii de bambus DRAGAN cu accesorii. Patru borcane de sticlă SAXBORGA în două dimensiuni diferite, cu capace din plută și o tavă din plută cu bile din bumbac și bețigașe de urechi.

Depozitare mai estetică

Sertare încăpătoare, cu inserții care organizează totul în interior. O bancă cu mult spațiu de depozitare și un coș frumos pentru prosoapele folosite. Polițele pentru articole la îndemână separate în recipiente separate în recipiente din sticlă și coșuri tricotate care devorează dezordinea. Etalează-ți personalitatea cu mobilier și detalii care îți creează stilul în timp ce au grijă de toate lucrurile tale.

Adaugă spațiu de depozitare pentru lucrurile personale

O combinație de soluții de depozitare deschisă și închisă este esențială în băi, iar polițele cu dedicație pentru fiecare membru al familiei sunt apărătorii ordinii. Un cărucior va oferi un spațiu suplimentar de depozitare și te va ajuta să își organizezi lucrurile și îl poți avea chiar lângă tine, fie că faci o baie, îți aplici o loțiune sau te machiezi.

O baie cu mobilier de baie ENHET gri și polițe din sticlă BROGRUND montate pe perete, unul pentru el și unul pentru ea. Un cărucior NISSAFORS din oțel negru cu trei polițe pline cu jucării de cadă, prosoape, produse spa și organizatoare din iarbă de mare împletită.

Pentru minimalistul din tine

Pentru a crea o baie ca un spa calm și relaxant, absența dezordinii este esențială. Ce îți dorești cu adevărat? Odată ce te-ai decis care sunt lucrurile cele mai importante, organizează obiectele care nu fac bine ordinii vizuale fie în sertare, fie în recipiente din materiale naturale și lăsă soluțiile practice să devină puncte focale estetice.

Un taburet VILTO cu treaptă din lemn de mesteacăn este așezat lângă o cadă cu un pahar cu un smoothie verde pe el, într-o baie minimalistă.
Sursa ikea com

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate