Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

Ilie Bolojan, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Nu putem spune că în primul mandat s-au făcut niște lucruri extraordinare

Publicat cu

pe

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a criticat, în premieră, prestația lui Klaus Iohannis la Cotroceni, într-un interviu pentru Libertatea, realizat de jurnalistul Cătălin Tolontan.

Întrebat dacă a schimbat Klaus Iohannis România, Bolojan a răspuns: ”În primul mandat a fost un guvern de altă coloratură, majorități slabe. Nu putem spune că în primul mandat s-au făcut niște lucruri extraordinare. Asta e realitatea. În al doilea mandat, părea o perspectivă. Nu mai era presiunea alegerilor, ar fi putut să fie o treabă bună. Dar n-a funcționat coaliția”.

Președintele CJ Bihor a mai spus că nu exlude posibilitatea de a ocupa o funcție mai importantă, cum ar fi cea de premier, președinte PNL sau chiar să candideze la președinție.

„Mă întreabă oamenii: în 2024 ce se va întâmpla? Nu, important e ce se va întâmpla în 2022 și 2023, că sunt ani de bază și să-i tratăm cu atenție. Nu exclud să candidez, însă nu aceasta e discuția importantă acum pentru România”, a mai spus Bolojan în interviul pentru publicul Libertatea.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate