ACTUALITATE

IMPOSTOR – Fals polițist arestat preventiv

Publicat cu

pe

Joaca de-a „polițiștii” continuă în România. Un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, a fost arestat preventiv de către Judecătoria Alba Iulia pentru comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv aceea de uzurparea de calităţi oficiale, după ce s-a legitimat în faţa unor persoane ca fiind poliţist, cerându-le acestora să urce într-o maşină cu număr fals de înmatriculare.

„Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 septembrie, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, bărbatul ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe care ar fi aplicat plăcuţele de înmatriculare atribuite unui alt autoturism, până în comuna Ighiu, judeţul Alba. Acolo, s-ar fi legitimat în faţa a două persoane ca fiind poliţist şi le-ar fi cerut să urce în autoturism pentru a fi conduse la sediul poliţiei, iar uneia dintre persoane i-ar fi cerut telefonul mobil, fără ca ulterior să-l mai restituie”, informează reprezentanții IPJ Alba, citați de Agerpres.

În vederea documentării activităţii infracţionale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuinţa acestuia a fost percheziţionată.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version