Connect with us

IMPORTANT

ÎN ACEST AN – Noi oportunități de zbor de pe aeroportul din Baia Mare

Publicat cu

pe

Air Connect a anunțat oficial, în 14 ianuarie, planurile pe care le are pentru primul său an de activitate. Compania românească, înființată la finalul anului 2021, ar urma să înceapă operațiunile în luna mai a anului 2022.

„Printre planurile Air Connect se numără și operarea zborurilor regulate de pe aeroporturile „insuficient deservite” din România către București și destinații externe. Aeroporturile la care au făcut referire oficialii Air Connect în conferința de presă susținută vineri în București sunt Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, Baia Mare și Craiova.

Potrivit acestora, pe lângă zborurile spre capitală o parte din aceste aeroporturi vor fi legate prin rute aeriene și de orașe precum Munchen, Viena, Varna, Istanbul și Tirana. De asemenea, Air Connect va opera în sezonul de vară și zboruri charter de pe aeroporturile regionale din țară către destinații de vacanță din Turcia, Grecia, Croația, Italia, Malta și Ucraina”, scrie boardingpass.ro.

În acest moment Air Connect nu deține încă certificat de operator aerian. Compania ar urma să opereze avioane de tip ATR 72.

foto profit.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate