Connect with us

SANATATE

ÎN ACESTE ZILE – Se lucrează intens la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Publicat cu

pe

Recent au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, un proiect în valoare de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.
Sunt lucrări complexe, care se execută treptat, având în vedere faptul că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Astfel, pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%. Se lucrează intens pe secțiile de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară. De asemenea, urmează lucrări pe secțiile de chirurgie și oncologie, transmit reprezentanții Spitalului Județean Baia Mare.
„Ne cerem scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat de efectuarea acestor lucrări și facem apel la înțelegerea tuturor, asigurându-vă că acest proiect de modernizare este important pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, a declarat Oros George Alexandru, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate