Connect with us

SPORT

ÎN DIRECT PE TVR 3 – Știința Explorări încheie anul cu un meci tare pe teren propriu

Publicat cu

pe

Miercuri, 15 decembrie, de la ora 17, Știința Explorări va juca acasă cu SCMU Craiova, în ultima etapă a turului Diviziei A1  de volei masculin. Partida va fi arbitrată de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Adrian Bărdășan (Târgu-Mureș). Dinu Olăhuț (Baia Mare) va fi observator din partea Federației Române de Volei.

Băimărenii abordează acest meci de pe poziția a 7-a a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce adversarii ocupă locul 4, cu 23 de puncte.

Programul etapei a 11-a (miercuri, 15 decembrie):
– Dinamo București – Rapid București (ora 14);
– Steaua București – CSU UV Timișoara (ora 17);
– Arcada Galați – Universitatea Cluj (ora 17);
– Știința Explorări – SCMU Craiova (ora 17, TVR 3, Facebook Baia Mare Urban Sports);
– SCM Zalău – Olimpia Titanii București (ora 18);
– Unirea Dej – CSU Știința București (ora 18).

Spectatorii vor putea asista la partida Știința Explorări – SCM Zalău în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Accesul în sală va fi permis:
– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate