ACTUALITATE

ÎN JUDEȚUL VECIN – Doi polițiști răniți într-un accident

Publicat cu

pe

Doi agenți de poliție, dar și un alt bărbat, au fost răniți în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de luni spre marți în municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat pe fondul neacordării de prioritate. Autospeciala în care se aflau polițiștii și persoana reținută a fost proiectată în gardul unei biserici, scrie PresaSM.

Un șofer în vârstă de circa 20 de ani, aflat la volanul unui automobil marca Audi, înmatriculat în Franța, circula pe strada Mioriței din municipiul Satu Mare, a intrat în intersecția cu bulevardul Vasile Lucaciu și nu a acordat prioritate unei autospeciale de Poliție, cu semnalele luminoase în funcțiune.
În urma impactului, autospeciala de Poliție a fost proiectată în gardul catedralei ortodoxe Adormirea Maicii Domnului, iar automobilul marca Audi a ajuns pe trotuar, unde a distrus un coș de gunoi și un indicator rutier.

În mașina Audi se afla șoferul, dar și un pasager. Ambii au scăpat fără răni din incidentul rutier. În autospeciala de Poliție se aflau doi agenți, dar și o persoană reținută. Atât agenții de Poliție, cât și persoana reținută au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

foto PresaSM

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version