Connect with us

ACTUALITATE

ÎN MIEZUL NOPȚII – Doi tineri descoperiți cu substanțe interzise în Ruscova

Publicat cu

pe

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte au surprins în miezul nopții doi tineri din județul Maramureș care dețineau într-un autoturism trei plicuri cu substanțe susceptibile a fi interzise. Înainte de a fi legitimați, unul dintre tineri a încercat să scape de un plic, deschizând portiera și aruncându-l pe jos.

Azi dimineață, în jurul orei 02.25, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat în staționare pe raza localității Ruscova, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în România, în care se aflau doi tineri.

„La observarea patrulei Poliției de Frontieră, tânărul care stătea pe scaunul din dreapta față a mijlocului de transport a deschis portiera și a aruncat un pliculeț, în care se afla o substanță solidă alb-gălbuie, posibil substanță interzisă.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanelor și a mijlocului de transport, în urma căruia au mai descoperit într-un hanorac lasat în portbagaj încă două pliculețe, unul care conținea un praf alb, iar celalalt o substanță vegetală de culoare verde olive, de asemenea posibil substanțe interzise.

Dacă la început, cei doi tineri, de 25, respectiv 35 de ani, domiciliați în județul Maramureș, au declarat că nu știu ale cui sunt pliculețele cu substanțele respective, ulterior au recunoscut că sunt pentru consumul propriu.

Substanțele au fost ridicate, ambalate și sigilate și transmise către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000”, informează reprezentanții ITPF Sighetu Marmației.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate