SPORT

ÎN ROMÂNIA – Simona Halep revine pe teren!

Publicat cu

pe

Cea de-a 5-a ediție a evenimentului Sports Festival se va desfășura în sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în perioada 13-15 iunie.

Organizatorii au anunțat că Simona Halep se numără printre sportivii care vor prezenți la acest eveniment.

„Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca. Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În acest moment, Simona Halep este suspendată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj. Ea a contestat decizia la TAS și va fi audiată la Lausanne în perioada 7-9 februarie 2024.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version