SPORT

ÎN SFÂRȘIT – A fost inaugurat primul teren de fotbal cu gazon sintetic din Baia Mare. Spectatorii vor urmări meciurile din spatele unui gard metalic (FOTO)

Publicat cu

pe

După lungi așteptări, azi a fost inaugurat primul dintre cele două terenuri cu gazon sintetic din curtea Colegiului Tehnic Aurel Vlaicu din Baia Mare, construit din bugetul local. Terenul a fost inaugurat fără fast, disputându-se câteva meciuri între grupele de copii de la CS Minaur (Academia de fotbal Minerul Baia Mare). 

Terenul are instalație de nocturnă, vestiare și o tribună cu 500 de locuri. Terenul de fotbal are dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m). Pe lângă acesta există și un teren sportiv mic (20m x 40m), care poate fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis.
Ar mai câteva lucruri de făcut în jurul terenului și trebuie să spunem că, deocamdată, nu a fost amplasat niciun coș de gunoi.
De asemenea, spectatorii trebuie să știe că vor vedea meciurile din spatele unui gard de fier care desparte tribuna de teren!
În paralel cu terenul inaugurat azi, se construiește un alt teren sintetic, finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), dar acesta este încă destul de departe a fi terminat.
Cert este că, odată cu inaugurarea de azi, în Baia Mare se vor putea face antrenamente și disputa meciuri și pe perioada iernii. CS Minaur nu va mai trebui să meargă la Iclod, Satu Mare sau chiar în Ungaria pentru a juca meciuri de pregătire.
În plus Primăria Baia Mare va putea face și bani dacă va închiria terenul echipelor din alte localități sau băimărenilor care vor dori să joace fotbal în condiții foarte bune.
Forte probabil, terenul va fi administrat de clubului Primăriei Baia Mare, CS Minaur.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version