Connect with us

ACTUALITATE

ÎN TOIUL NOPȚII – Șoferi beți depistați la volan pe strada școlii din Baia Mare

Publicat cu

pe

Duminică, 27 noiembrie, la ora 01.21, în timp ce polițiștii exercitau atribuțiile de serviciu pe strada Școlii din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism pentru control. La volan a fost identificat un bărbat de 24 de ani din Sălaj, care, în urma testării cu aparatul etilotest a avut o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„Totodată, la ora 04.00, tot pe strada Școlii, polițiștii au mai oprit un autoturism pentru control la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani din Finteușu Mic.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate