Connect with us
Descarcă aplicația

Uncategorized

Inceput de an scolar cu scandal in Lapusel: O profesoara a fost oprita sa intre in scoala, de parinti agresivi

Publicat cu

pe

Conflictul dintre parintii elevilor de la scoala din Lapusel si profesoara de matematica din cadrul unitatii de invatamant continua. Astfel ca, inca din prima zi de scoala parintii au oprit-o sa intre la orele de curs, cerandu-i sa plece din scoala.

Oficialii ISJ au gasit solutia perfecta pentru stingerea conflictului. Mai exact, inspectorii doresc sa o detaseze pe Anca Mihis la o scoala din Baia Mare.

„Problema este veche. Am inteles ca profesoara va fi detasata de acolo, pentru ca parintii nu vor sub nicio forma sa o accepte. Cu acesti parinti s-au aliat o parte din profesorii de la Lapusel.

Anca Mihis este titulara acolo, nu avem un motiv sa o mutam. Dar in baza unor reguli de bun simt si din dorinta de a stinge conflictul incercam varianta aceasta .Femeia aceasta a pus putin piciorul in prag, responsabilizata fiind de disciplina pe care o preda. Matematica este importanta”, a declarat Pavel Filip, purtator de cuvant ISJ Maramures.

Cadrele didactice din cadrul scolii din Lapusel au mentionat ca parintii si elevii sunt nemultumiti de metoda de predare a dascalului.

„La propunerea noului director, noi am incercat sa realizam o detasare, propunandu-i doua scoli din Baia Mare. A mai incercat o detasare. Atunci nu i-am putut promite Baia Mare. Parintii sunt nemultumiti de modul in care profesoara noteaza elevii, dar si de atmosfera tensionata din timpul orelor”, a declarat Gheorghe Maiorescu, profesor de matematica la scoala din Lapusel.

Cu toate acestea, exista si parinti care sustin faptul ca profesoara de matematica nu are nicio problema si ca in realitate vina ar fi in mare parte a odraslelor.

Andreea FAT

 

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo