Connect with us

ACTUALITATE

INCONȘTIENȚĂ – O șoferiță din Cărbunari a lovit un minor cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Publicat cu

pe

Ieri, 9 decembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, la ora 07.10, pe D.N. 18B, în localitatea Groși, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Cu ocazia cercetării la fața locului și în urma verificărilor informativ-operative, polițiștii rutieri au identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier, respectiv o tânără de 19 ani din Cărbunari și au constatat faptul că, aflată la volanul unui autoturism pe D.N. 18B, a surprins și accidentat un minor de 11 ani, aflat în calitate de pieton pe drumul public. Ulterior, după producerea evenimentului, tânăra a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
Minorul a fost transportat la spital din cauza leziunilor suferite în urma evenimentului rutier. Acesta a rămas internat în spital.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate