Connect with us

TEHNOLOGIE

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ – Microsoft extinde integrarea ChatGPT la mai multe instrumente pentru dezvoltatori

Publicat cu

pe

Microsoft Corp a inclus luni tehnologia din spatele ChatGPT în Power Platform, care le permite utilizatorilor să dezvolte aplicații cu puțin sau deloc codare, aceasta fiind cea mai recentă integrare a inteligenței artificiale în produsele sale, scrie Reuters.

Marile companii de tehnologie, de la Alphabet Inc la Baidu Inc, accelerează integrarea în ofertele lor a inteligenței artificiale generative – tehnologie care a câștigat popularitate pentru capacitatea sa de a genera răspunsuri textuale asemănătoare cu cele umane la interogări.

Microsoft a declarat că o linie de instrumente de business-intelligence și de dezvoltare de aplicații din cadrul Power Platform, inclusiv Power Virtual Agent și AI Builder, a fost actualizată cu noile capacități.

Power Virtual Agent, un instrument care permite întreprinderilor să creeze chatbots, se poate conecta acum la resursele interne ale companiei pentru a genera rezumate ale rapoartelor săptămânale și ale interogărilor clienților.

Microsoft a adăugat, de asemenea, capabilități generative AI la AI Builder, care permite întreprinderilor să automatizeze fluxurile de lucru, și la Dynamics 365, o platformă de gestionare a afacerilor, conform economedia.ro.

Funcțiile vor fi disponibile doar în Statele Unite. Luna trecută, gigantul software a adăugat ChatGPT de la OpenAI la funcția de căutare Bing și la browserul Edge.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate