Connect with us

ACTUALITATE

IRESPONSABILI ÎN TRAFIC – Bărbați din Petrova și Făurești, fără permis, depistați la volan

Publicat cu

pe

Ieri, 05 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Suciu de Sus și cei ai Secției 4 Leordina, aflați în serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe D.J. 182C, în localitatea Făurești respectiv pe D.N. 18, în Petrova, au oprit pentru control două autoturisme, la volanul cărora au identificat doi bărbați de 35 și 72 de ani din Petrova și Făurești.

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus l-au testat pe bărbatul de 72 de ani cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, aceeași infracțiune fiind constatată de polițiști și în cazul bărbatului de 35 de ani din Petrova.
Pe numele ambilor bărbați au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate