Connect with us

ACTUALITATE

ISJ MARAMUREȘ – A avut loc proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți

Publicat cu

pe

Ieri, 15 octombrie, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. În județul Maramureș au fost scoase la concurs 230 de posturi, din care 166 posturi director și 64 posturi director adjunct.

Organizarea, desfășurarea și evaluarea probei scrise s-au făcut în acord cu prevederile legale în vigoare, respectându-se măsurile de prevenire și protecție împotriva îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2.

„Din totalul de 248 de candidați înscriși, au susținut proba 238 de candidați, iar 8 nu s-au prezentat. Doi candidați vor susține proba scrisă în data de 28 octombrie, în cadrul sesiunii speciale a concursului.
Au asistat, în calitate de observatori, reprezentanți ai Sindicatului Liber din Învățământ Maramureș, ai Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureş, ai Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului și ai Comunității regionale Maramureș – Cultul Creștin Penticostal”, informează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Activitatea de evaluare a fost înregistrată cu camere de supraveghere audio-video.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate