Uncategorized

Kate Middleton ar putea naste la mijlocul lunii iulie

Publicat cu

pe

Kate Middleton ar putea naste la mijlocul lunii iulie, mai precis in data de 13 iulie, dezvaluie duminica Daily Mail citat de Agerpres.

Data asteptata a nasterii a fost inconjurata de mister inca din momentul in care ducesa s-a internat de urgenta la spitalul King Edward VII, ca urmare a unor greturi matinale severe, in luna decembrie a anului trecut.

Din cauza acestor probleme, familia regala britanica a fost fortata sa anunte sarcina inaintea ecografiei de 12 saptamani.

„Unii dintre cei mai apropiati prieteni ai lui William si Kate au participat recent la un barbeque gazduit de un prieten de familie. Ei au discutat despre faptul ca bebelusul lui Catherine se va naste pe 13 iulie. Toata lumea este extrem de entuziasmata”, a declarat un prieten al cuplului regal.

Din nefericire, noteaza Daily Mail, aceasta data cade in mijlocul Festivalului Incoronarii, o sarbatoare de 4 zile care va marca 60 de ani de la incoronarea Reginei.

Festivalul – asteptat sa rivalizeze manifestarile dedicate Jubileului, sarbatorit anul trecut – va avea loc intre 11 si 14 iulie, ceea ce inseamna ca, daca data nasterii se va confirma, William si Kate vor lipsi cu siguranta de la manifestari.

Copilul se va naste, probabil, la Lindo Wing of St Mary’s Hospital, Paddington, Londra – acelasi loc in care s-a nascut William – si, potrivit unor remarci ale printului Harry, ar fi baiat.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version