Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LA FINAL DE CONTRACT – C. Danciu (antrenor CS Minaur): „Eu mi-am realizat obiectivul, aș vrea să continui”

Publicat cu

pe

Antrenorul echipei CS Minaur, Ciprian Danciu, era foarte fericit la finalul partidei pe care băimărenii au câștigat-o cu 4-1 în fața echipei CS Hunedoara, rezultat care a consfințit promovarea în Liga 2. Ciprian Danciu are, însă, și motive de îngrijorare în ceea ce privește situația lui la echipă, deoarece contractul lui CS Minaur a expirat.

„Mă bucur că am adus acest oraș acolo unde îi este locul și speră la mai mult. Presiune a fost pe ambele echipe și cine a gestionat mai bine acest aspect psihic a avut câștig de cauză. Eu consider că în cele două zile de cantonament, din această săptămână, în care am stat doar eu cu fotbaliștii departe de oraș am reușit să-i capacitez pentru acest meci decisiv și s-a văzut rezultatul.

Deocamdată nu pot face niciun plan pentru viitor, aștept să văd ce se întâmplă. Mie mi-a expirat contractul și mă bucur că echipa și-a atins obiectivul care mi-a fost mie încredințat. Mi-aș dori să continui și să completăm echipa cu dou-trei jucători experimentați, pentru că lotul nostru este foarte tânăr”, a declarat Ciprian Danciu, pentru www.24news.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate