Connect with us

ACTUALITATE

LA LOCUL DE JOACĂ – Persoană surprinsă de polițiștii locali băimăreni în timp ce se masturba

Publicat cu

pe

Mai nou la locurile de joacă din Baia Mare se întâmplă lucruri ciudate. Zilele trecute erau reclamate persoane ale străzii care dormeau pe băncile de la aceste locuri de joacă sau persoane care, după lăsarea întunericului, consumau alcool din belșug.

Însă la locurile de joacă se mai întâmplă și alte lucruri. Potrivit Poliției Locale Baia Mare, „în data de 17.04.2024, echipajul care efectua serviciul în zona Aleea Rotundă, format din polițiștii locali Buzatu Norbert și Goloman Iuliana, au observat în locul de joacă pentru copii din zonă o persoană de sex masculin care se masturba. Polițiștii Locali au procedat la interceptarea persoanei, au legitimat-o și întrucât această faptă întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, a fost predată Poliției Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor și a tragerii la răspundere penală”.

„În data de 18.04.2024, orele 00.45, echipajul care efectua serviciul în zona str. Gării, format din polițiștii locali Socaciu Gheorghe și Cotețiu Nicolae, au observat o persoană care tăia cablurile de alimentare cu energie electrică de la stația din proximitatea unui magazin, cu intenția de a le sustrage. Întrucât fapta comisă întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere și tentativă de furt, aceasta a fost predată la Politia Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor și a tragerii la răspundere penală”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate