SPORT

LIGA 2 – CS Minaur vrea să mai transfere jucători

Publicat cu

pe

Zece transferuri a făcut CS Minaur în această vară. Este vorba de Florin Chitaș (mijlocaș, CA Oradea), Alexandru Mărieș (atacant, Poli Iași), Alexandru Stoian (fundaș, CFR Cluj-Napoca), Iustin Neacșu (fundaș, Universitatea Cluj), Alexandru Costache (portar, Concordia Chiajna), Bogdan Rotar (atacant, AFK Csikszereda), Abdoulaye Niakite (fundaș, CFR Cluj), Kevin Bakare (atacant, CFR Cluj), Cătălin Alexe (fundaș, Concordia Chiajna) și Muacir Cassamá (atacant, Sertanense FC).

Din păcate, niciunul dintre noii veniți nu a reușit încă să se impună ca titular de drept în primul unsprezece al băimărenilor. Cele mai multe minute în cele trei etape jucate până acum au fost bifate de fundașul stânga Iustin Neacșu (născut în 2004), dar prezența lui în teren se datorează faptului că se încadrează în criteriile de vârstă impuse de FRF.

În aceste condiții, CS Minaur vrea să mai aducă jucători. Antrenorul Ciprian Danciu spune că are nevoie de fotbaliști cu experiență, în atac și în linia de mijloc, existând în acest moment tratative pentru a completa lotul.

foto Dan Buia Qshot Facebook CS Minaur fotbal

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version