SPORT

LIGA 3 – CS Minaur a câștigat derby-ul cu CA Oradea și a urcat pe primul loc în Seria 10

Publicat cu

pe

La capătul unui joc cu foarte puține ocazii de gol, în care niciuna dintre echipe nu și-a asumat riscuri, CS Minaur s-a impus la limită pe teren propriu în fața echipei CA Oradea, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Liga 3 (Seria 10).

În prima repriză, care poate fi catalogată drept plictisitoare, am consemnat doar o singură șansă de a marca în dreptul oaspeților, în min. 28, când portarul băimărean Raul Băilă a scos cu piciorul, de pe linia porții, un șut din șase metri.

Golul victoriei a venit în min. 48 și a fost marcat de Sergiu Ciocan cu un șut pe jos, cu piciorul stâng, de la 12 metri. În min. 60 juniorul băimărean Gheorghe Gondiu a șutat în plasa laterală, iar în prelungirile partidei, CA Oradea a fost foarte aproape de egalare, după o minge respinsă de Băilă, I. Mihai trimițând mingea cu capul puțin pe lângă poarta băimărenilor.

CS Minaur Băilă – Potcoavă, M. Lazăr, Oiță, D. Simion (65 R. Rus), Gneba, Donca (cpt.), Văsălie (46 Stanciu), Chinde, Ciocan (81 D. Matei), Gondiu (84 Petran). Antrenori Ciprian Danciu și Ovidiu Mic.

În urma acestui rezultat, CS Minaur a urcat pe primul loc în Seria 10, având un punct avans față de CA Oradea.

În aceeași rundă, Progresul Șomcuta Mare a surclasat pe teren propriu Luceafărul Oradea, cu 5-0 (0-0)

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version