SPORT

LIGA 3 (ETAPA 11) – CS Minaur pierde la Satu Mare în ultimele secunde și rămâne pe ultimul loc

Publicat cu

pe

După două meciuri fără înfrângere, CS Minaur a pierdut din nou în Seria 10 a Ligii 3. Băimărenii au fost înfrânți, în deplasare, de echipa suporterilor sătmăreni, la capătul unui joc echilibrat, decis în ultimul minut al prelungirilor.

SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CS Minaur Baia Mare 1-0 (0-0)

În min. 90+4, la o centrare de pe stânga în careul de 16 metri băimărean, Câmpanu alunecă și mingea ajunge la tânărul Luca Maris, care înscrie, cu toată opoziția lui David Simion, cu un șut pe jos, lângă bara din stânga a porții apărate de Băilă.

După marcarea golului, antrenorul băimărean Ciprian Danciu a mai făcut două schimbări (?!) și arbitrul a fluierat finalul meciului.

La CS Minaur a debutat cu această ocazie experimentatul Tiberiu Serediuc, fotbalist cu prezențe și în prima ligă, care a jucat ultima dată la FC Bihor Oradea.

SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: Siwiek – A. Ștef, Aidibe, Feher, Palinceac, Caba, Anton, Bonea, Bodea, Feier, Emeriau. Rezerve: Șugar, Duca, Bicknell, C. Ștef, D. Batin, Bodan, Kostiantyn, Cătuna, Maris. Antrenor: Cristian Popa.

CS Minaur: Băilă – Potcoavă, D. Simin, R. Gherman, Câmpan, Machrițchii, Urvanțev, Ștefănescu, Hidigan, Serediuc, D. Gherman. Rezerve: Breban, Pisuc, Stoian, B. Jeler, Leș, Ilieș, Maroșan, Matei, Burcea. Antrenor: Ciprian Danciu.

CS Minaur a rămas cu doar 8 puncte după acest meci și continuă să ocupe ultimul ,loc în Seria 10 a Ligii 3.

 

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version