Connect with us

SPORT

LIGA ZIMBRILOR – Înfrângere dureroasă suferită de Minaur, acasă cu Steaua

Publicat cu

pe

Duș rece suferit pe teren propriu de CS Minaur în etapa a 12-a a Ligii Zinbrilor. Băimărenii au pierdut, la limită, derby-ul cu Steaua, după un joc pe care l-au avut în mână. 

Prima repriză a fost foarte echilibrată, gazdele negăsind cheia jocului cu pivotul (Grbovic) prestat de oaspeți. Fără Stevan Vujovic (accidentat), gazdele s-au descurcat greu la linia de 9 metri, dar l-au avut în formă maximă pe Daniel Bera, care a marcat cinci goluri spectaculoase. Inexplicabil, Bera nu a mai jucat deloc în partea a doua.

Repriza a doua a început sub aceeași notă de echilibru, dar până la urmă băimărenii s-au distanțat la trei goluri diferență 24-21 (min. 51) și au avut și atacul, dar în continuare tactica cu șapte jucători de câmp în ofensivă la Minaur s-a dovedit a fi neinspirată. Steaua nu a cedat și a revenit în joc, grație, în principal, paradelor lui Ionuț Iancu (azi a apărat și trei aruncări de la 7 metri). Oaspeții au egalat și, când mai erau zece secunde de joc, veteranul Ionuț Georgescu a marcat golul victoriei.

Partida a fost marcată de accidentarea gravă suferită în repriza a doua de sârbul Stefan Vujic, jucătorul echipei Minaur fiind scos de pe tern cu targa.

CS Minaur Baia Mare – Steaua București 28-29 (14-14)

Minaur: Terekhov, Buzogany – R. Nagy 6, Teca, Vujic 1, Căbuț 4, Fotache, Kotrc 1, Kozakevych 2, Cip, Ratkovic, E. Pop 2, da Silva 3, Bera 5, Mănescu 4, Dobra. Antrenor: Alexandru Sabou.

Steaua: Iancu (un gol), T. Stănescu – Mihalcea, Milosevic 2, Burlacu, Irimia, Y. Pop, Johannson, Georgescu 1, Tărîță 7, Mester, Constantina, Șomlea, Șandru 6, Popovic 3 (1 din 7m), Grbovic 5. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Aruncări de la 7 metri: 3-4, transformate 0-3. Au ratat Kozakevych, E. Pop, Ratkovic/Popovic. Minute de eliminare: 8-12.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate