Connect with us

SPORT

LIGA ZIMBRILOR – Minaur joacă la Timișoara fără Andrei Buzle (sâmbătă, ora 11, TVR 2)

Publicat cu

pe

Liga Zimbrilor se reia în weekend cu partidele etapei a 22-a, în care CS Minaur (locul 5, 46p) va juca în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara (locul 12, 16p). Partida este programată sâmbătă, 26 martie (ora 11), în va fi transmisă în direct de TVR 2. Vor arbitra Sebastian Mârza și Cristian Nedelea (Cluj-Napoca), în timp ce observator FRH va fi Gheorghe Cândea (Mediaș).

Conform calculelor hârtiei, Minaur este favorită, dar nu va avea un joc deloc ușor, deoarece adversarul traversează o perioadă bună de formă, dovadă fiind ultimele două partide câștigate pe teren propriu, 22-21 cu HC Buzău (Cupa României, turul I) și 34-26 cu Steaua (restanță din etapa 20).

Absent de mai multă vreme din echipa băimăreană, internaționalul Andrei Buzle nu va juca nici la Timișoara și nu se știe când va reveni pe teren.

„Andrei nu va juca nici în meciurile următoare, el fiind în continuare accidentat. Conducerea clubului Minaur speră ca acesta să nu fie nevoit să recurgă la o intervenție chirurgicală, caz în care nu-l va mai putea folosi deloc în acest sezon și cine știe cât ar fi și perioada de refacere.

În urmă cu aproximativ o lună s-a lovit la umărul stâng dominant. După ce s-a lovit a jucat mai departe, iar după două zile a simțit că durerea este mult mai puternică. Rezultatul examenului ecografic a confirmat ruptura parțială a tendonului supraspinatus. A beneficiat de fizioterapie, gimnastică medicală, însă durerile nu s-au redus. Examenul RMN a confirmat leziunea părții inferioare anterioare a labrumului, ruptura parțială a tendonului supraspinatus, eșampament articular. Lichidul de-alungul tendonului bicepsului poate proveni din drenajul lichidului articular, acestea fiind concluziile doctorului maghiar care l-a consultat”, scrie minaur.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate