Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

Locul de joacă de pe Câmpia Tineretului are nevoie de reparații. Ce spune Primăria Baia Mare

Publicat cu

pe

Am avut o conferință de presă la care a luat parte viceprimarul cu atribuții de primar. Acestuia i-au fost aduse la cunoștință problemele din municipiu legate de lipsa pistelor de biciclete, respectiv degradarea locurilor de joacă pentru copii din oraș. Am primit la schimb noi promisiuni cum că aceste probleme se vor rezolva, doar că nu știm când. Ni se cere și de această dată să avem răbdare.

Ori, ca tată pentru doi copii, nu pot să am răbdare. Să văd cum al meu copil se poate lovi la un loc de joacă pe care municipalitatea nu îl îngrijește. Un loc de joacă unde te poț tăia, te poți înțepa, unde gardul riscă să cadă peste copii. Am văzut azi Poliția Locală care făcea fotografii la degradările care există la locurile de joacă din municipiu. Să serăm că se schimbă ceva faptic, că declarativ problema e deja rezolvată.

„Să știți că au fost locuri de joacă în oraș care au arătat și mai prost decât cel de pe Câmpia Tineretului. Trebuie să recunoaștem asta. Am prioritizat intervențiile la locurile de joacă, au fost trei locuri de joacă pentru care noi am schimbat suprața elastică, sunt în continuare locuri de joacă unde urmează noi să intrăm și să le aducem la normalitate. Unul dintre aceste locuri de jocă este cel de pe Câmpia Tineretului. Am intervenit în ordinea priorităților”, a spus vicele cu atribuții de primar al Băii Mari.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate