Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

MAME BĂTUTE DE FII – Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii maramureșeni

Publicat cu

pe

Ieri, 14 decembrie, la ora 15.03, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 55 de ani cu privire la faptul că a fost agresată de fiul ei în timp ce se aflau la domiciliu pe strada Victoriei din municipiu.
Deplasați la fața locului, polițiștii de ordine publică au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în urma unui conflict, fiul ei de 27 de ani a provocat scandal și i-a provocat leziuni la nivelul antebrațului stâng.
La sosirea polițiștilor, tânărul nu se afla la fața locului.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

De un alt caz de violență în familie au fost sesizați polițiștii din Seini de către o femeie de 72 de ani din oraș, care a relatat faptul că ar fi fost agresată și amenințată de fiul acesteia, un bărbat de 49 de ani.
Și în acest caz polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate