Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

MARAMUREȘ – Urmărire în trafic și focuri de armă în trafic

Publicat cu

pe

Sunt mulți maramureșeni care fac bani frumoși de pe urma contrabandei cu țigări de contrabandă. Asta deși sunt multe riscuri la mijloc, inclusiv riscul de a sta la închisoare. Însă banii făcuți din vânzarea țigărilor din Ucraina în magazinele sătești merită, fiindcă se fac bani frumoși.

„În 10 iunie, în jurul orei 21.15, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere și control în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic la control, în localitatea Valea Vișeului, a unui autoturism fără numere de înmatriculare, în care se aflau doi bărbați. Mașina de teren a oprit pentru câteva secunde, după care a demarat în trombă, moment în care s-au tras patru focuri de avertisment în plan vertical și alte patru spre pneurile autoturismului, însă conducătorul auto tot nu a oprit.

Drept urmare, s-a pornit în urmărirea mașinii, iar după aproximativ un km au fost descoperite abandonate 13 baxuri cu țigări, precum și autoturismul neînmatriculat. Pe timpul verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, au fost identificați șoferul mașinii și pasagerul din dreapta, doi maramureșeni de 24, respectiv 25 de ani”, anunță ITPF Sighetu Marmației.

Coletele cu țigări și mașina neînmatriculată au fost transportate  la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor, în urma inventarierii baxurilor rezultând cantitatea de 6.250 pachete de ţigări, în valoare de peste 73.000 lei. Polițiștii de frontieră au mai constatat faptul că tânărul șofer are permisul de conducere suspendat.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate