Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

MARE GREȘEALĂ – Un bărbat din Băița i-a încredințat atât cardul bancar, cât și PIN-ul, unui consătean

Publicat cu

pe

Ieri, 25 ianuarie a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au reușit identificarea unui bărbat de 32 de ani din Băița, bănuit că ar fi sustras o sumă de bani și un card bancar dintr-un imobil.

În fapt, la data de 11 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani din Băița cu privire la faptul că, la data de 06 ianuarie a.c., un bărbat ar fi pătruns în locuința acestuia, de unde a sustras 1.300 de lei și un card bancar. Acesta a declarat faptul că suspectează un bărbat de 32 de ani din Băița pe care îl cunoaște întrucât, anterior comiterii faptei, persoana vătămată i-a încredințat atât cardul bancar, cât și PIN-ul aferent, în vederea retragerii sumei de 1.300 de lei.
Ulterior, în perioada 06 ianuarie- 11 ianuarie a.c., au mai fost sustrași 1.770 de lei de pe cardul bancar. În total, prejudiciul cauzat a fost de peste 3.000 de lei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de furt.
În umra activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din Tăuții Măgherăuș, coroborate cu probele existente la dosar, persoana bănuită de comiterea furtului a fost confirmată ca fiind bărbatul de 32 de ani din Băița. Acesta este cercetat în stare de libertate, având calitatea de suspect.
Dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate