Connect with us

ACTUALITATE

MEDITAȚII PENTRU COPIII DIN SISTEM – DGASPC Maramureș caută profesori și studenți voluntari

Publicat cu

pe

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Maramureș intenționează să organizeze un program de lecții și meditații gratuite pentru copiii din sistemul de protecție specială, găzduiți în casele de tip familial, care urmează să susțină Evaluarea Națională sau examenele de Bacalaureat.

Având în vedere contextul actual, generat de pandemia COVID-19, DGASPC Maramureș intenționează să extindă rețeaua de voluntari, cooptând profesori sau studenți aflați în ani terminali în familia noastră de voluntari, care să le poată oferi copiilor puțin din timpul lor liber, cunoștințe, pasiune și înțelegere, să îi pregătească pentru următoarele examene și, astfel, să aibă parte de educația pe care o merită. Pe lângă limba română și matematică, se caută profesori voluntari pentru discipline ca biologie, istorie, franceză și logică, atât în zona municipiului Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației / Ocna Șugatag.

„Pentru detalii vă rugăm să ne transmiteți intenția dumneavoastră de a susține lecții și meditații gratuite pentru copii la adresa office@dgaspcmm.ro, alături de coordonatele de contact. Programul de meditații va fi stabilit de comun acord cu voluntarii. Le mulțumim anticipat celor care doresc să îi ajute pe copiii din sistemul de protecție să ajungă mari, să se dezvolte, să devină cetățeni responsabili și să aibă parte de o viață mai bună”, precizează reprezentanții DGASPC Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate