Connect with us

ACTUALITATE

MERITE RECUNOSCUTE – STS a premiat serviciul Salvamont Maramureș

Publicat cu

pe

Serviciul de Telecomunicații Speciale, prin domnul General de brigadă Marin Bancoș, a oferit astăzi un premiu Serviciului Public Județean ”Salvamont” Maramureș pentru a răsplăti meritele obținute prin activitatea depusă.

Placheta de Onoare a Serviciului de Telecomunicații Speciale a fost acordată în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru buna colaborare dintre cele două organizații instituționale, dar mai ales pentru toate eforturile, profesionalismul și munca depusă în serviciul cetățenilor de către Serviciul “Salvamont” Maramureș.

Dan Benga, managerul Serviciului Public Județean ”Salvamont” Maramureș: ”Acest premiu ne onorează și ne bucură faptul că munca noastră este apreciată și respectată. Echipa Serviciului Public ”Salvamont” Maramureș este formată din oameni harnici, responsabili, pregătiți pentru orice situație, în care cetățenii au nevoie de ajutorul nostru.
Mulțumesc domnului General de brigadă, Marin Bancoș, pentru Placheta de Onoare oferită și pentru buna colaborare pe care am avut-o de-a lungul timpului și, totodată, mulțumesc președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, pentru tot sprijinul oferit Serviciului Public ”Salvamont” Maramureș.”

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate