IMPORTANT

METEO – Vremea în Maramureș până la finele lui octombrie

Publicat cu

pe

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru următoarele 14 zile pentru Maramureș. Meteorologii spun că până în jurul datei de 10 octombrie, valorile termice diurne vor fi în creștere de la o medie regională de 16 grade, până spre 24 grade. Pentru zilele de 11, 12 și 13 octombrie sunt prognozate temperaturi maxime în medie de 20, maxim 21 de grade Celsius.

Săptămâna viitoare caracteristice vor fi valorile termice diurne în general de 16…18 grade. Evoluția temperaturilor minime va fi asemănătoare, astfel de la o medie a acestora de 4…5 grade în prima noapte, se va ajunge la 10…12 grade în perioada 9 – 12 octombrie, iar ulterior sunt estimate minime cuprinse între 5 și 8 grade, cu cele mai mici valori în 15 și 16 octombrie.

Ploi slabe și izolate sunt prognozate în prima zi, iar cu o probabilitate destul de ridicată și în zilele de 12 și 14 octombrie și spre finalul intervalului (după 19 octombrie). Pentru restul intervalului, prezenta estimare, indică condiții reduse pentru ploi.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version