Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Microbuz școlar implicat în accident rutier pe Dealul Groșilor

Publicat cu

pe

Un număr de 6 copii au avut de suferit în urma unui accident rutier petrecut azi după amiază pe Dealul Groșilor, pe DN18B, fiind vorba despre o coliziune între un microbuz școlar și un autoturism.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajele de descarcerare și prim ajutor SMURD și un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanță. În microbuz se aflau 8 persoane, 2 adulți și 6 copii, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, care s-au autoevacuat. In autoturism se afla doar conducătorul auto.
În acest moment toate persoanele implicate sunt evaluate medical”, arată ISU Maramureș.

În urma evaluării medicale, șoferul autoturismului, bărbat, în vârstă de 65 de ani și 3 copii vor fi transportați la spital, cu afecțiuni minore.

„Astăzi, 11 septembrie a.c., în jurul 17.00, polițiștii rutieri au intervenit la un accident soldat cu vătămarea corporală a unor persoane, produs pe D.N. 18B. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 64 de ani din Suciu de Sus, aflat la volanul unui autoturism între localitățile Groși și Cărbunari, ar fi intrat în coliziune frontală cu un microbuz condus de către un bărbat de 55 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 64 de ani și a trei minori cu vârstă de 12 și 14 ani din Târgu Lăpuș, aceștia aflându-se în calitate de pasageri în microbuz. Victimele a fost transportate la Spitalul din Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii autovehiculelor implicate în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Polițiștii sub coordonarea procurorului de caz efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo