Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Minivacanțele pentru bugetari încep să deranjeze pe cei de la privat

Publicat cu

pe

Dacă la stat ai liber de fiecare dată când Parlamentul decide acest lucru, la privat lucrurile nu stau deloc așa. Nivelul de nemulțumire al angajaților care activează în privat este în creștere din cauza aceasta, un lucru care ne spune multe. Ne spune că este o parte a societății care este nemulțumită de această jumătate de măsură și care nu mai este dispusă să accepte această nedreptate. Sunt firme care acordă aceste libere, dar cele mai multe nu.

Pe de altă parte privatul depinde de vânzări, de profit. Nu ai vânzări și profit, firma nu merge. Și atunci orice zi în care nu faci vânzări costă financiar. Pe rețelele de socializare deja sunt mesaje în acest sens. Românii care lucrează la stat vor avea o binemeritată vacanță, deci de mâine și până în 18 august. Vor reveni la lucru abia din 19 august. Ziua de vineri, 16 august ar urma să fie recuperată cumva, dar știm cu toții cum se fac aceste recuperări.

Alte zile zile care urmează sunt zilele de Crăciun, 25 și 26 decembrie, care pică într-o zi de miercuri și joi, astfel că e clar că și vineri va deveni zi liberă. Și avem weekend-ul 28-29 decembrie. O nouă minivacanță. Și mai urmează una, de Anul Nou, cel mai probabil.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo