Connect with us

ACTUALITATE

MINORI LOVIȚI DE MAȘINI – Accidente rutiere în Viile Apei și Mireșu Mare

Publicat cu

pe

Ieri, 21 august, polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, în localitatea Viile Apei a avut loc un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de către o persoană pe strada principală din localitate, dinspre Racșa Vii, înspre centrul localității, a surprins și accidentat o minoră de 13 ani din localitate, aflată pe un skateboard. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Ulterior impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.
În urma activităților întreprinse, polițiștii au identificat în Racșa Vii conducătorul auto ca fiind un bărbat de 61 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Centrul Medical de Permanență Seini, unde i s-a recoltat două mostre biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

La data de 20 august, la ora 21.05, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 182, strada Mireșului din oraș, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre Mireșu Mare, înspre Șomcuta Mare, a surprins și accidentat un minor de 5 ani, aflat în calitate de pieton.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Minorul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate