Connect with us

IDEI DECO

Minunile lucrului de acasă

Publicat cu

pe

Găsirea spațiului de lucru acasă poate fi o muncă în sine. Vrei libertatea să te concentrezi, dar o încăpere separată nu este o opțiune. Poate trebuie să îți împarți locul și cu alte activități. Din fericire, avem sfaturi grozave pentru ca totul să funcționeze (și să rămână și ceva loc pentru joacă).

Eroii muncii de acasă

În interiorul unui dulap KLEPPSTAD, un birou MICKE, un suport vertical NILSERIK, o veioză și un panou perforat formează un spațiu de lucru foarte compact. Dulapul KLEPPSTAD a fost creat pentru a fi un spațiu de lucru foarte compact, cu un panou perforat SKÅDIS pentru accesorii și o veioză SVALLET.

Garderoba ta personală pentru ședințe

Trage spațiul de lucru în dulap! Deschide ușile dimineața și ai deschis biroul. Un suport vertical este o modalitate bună de a-ți menține poziția corectă pentru că menține corpul într-o poziție activă.

Închide ușile când pleci

Cu interiorul potrivit, puteți încadra o cantitate uimitoare de funcționalitate într-o amprentă la sol super-redusă. Iar când ai încheiat programul de muncă, doar închide ușile și ești acasă.

Spațiul de lucru plutind în spațiu

Folosind suprafețe și polițe înguste suspendate pe perete, înseamnă că te poți încadra într-un loc unde să lucrezi oriunde ai spațiu liber pe un perete. Sunt ideal și pentru colțuri și pereți scurți care își pot găsi cu greu altă întrebuințare. Trage un scaun și ești gata de treabă.

Spațiul de lucru alcătuit dintr-o poliță EKBY ALEX, un scaun ODGER, o veioză și rafturi polițe într-o nișă între un colț și un dulap.

„Când lucrezi de acasă, este foarte posibil să fii nevoit să împarți spațiul cu ceilalți membri ai familiei. Așa că fă trecerea de la o activitate la alta cât mai ușoară. Alege un loc unde poți aduna lucrurile în apropiere, într-un corp de mobilier sau pe un cărucior ușor de scos și ascuns.”

La colț cu tine

Este posibil ca un birou în picioare să nu fie alegerea ta preferată, dar încercarea moarte n-are va strica (și poți folosi întotdeauna un scaun de bar). Găsește o masă înaltă și ești gata. Dacă trebuie să împarți locul cu ajutoarele din bucătărie, strânge-ți lucrurile pe un cărucior pentru a te porni și opri la fel de ușor.

Sub o scară se află un spațiu de lucru format dintr-un birou HEMNES alb, un scaun LÅNGFJÄLL, o veioză și o bibliotecă verticală.

Flux de lucru în mijlocul fluxului familial

Uneori, cel mai bun mod de a te ține ocupat este să găsești cel mai aglomerat loc din casă. O masă pliabilă își permite să adaptezi suprafața de lucru în câteva secunde – în funcție de activitate și de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Iar când ai terminat de lucru, se potrivește cuminte în sertare.

Albinuța harnică de sub scară

Altfel un spațiu neutilizat – o ciudățenie arhitecturală sau colț cu formă dubioasă sub scară – poate deveni un spațiu personal pentru lucru, studiu sau meșterit. Pe lângă faptul că aduce o dimensiune de confort muncii tale, creează un punct focal atractiv pentru întreaga încăpere.

Sursa ikea com

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate