Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

NBA – Victorie istorică pentru Boston Celtics, 140-88 cu Golden State Warriors

Publicat cu

pe

În ultima rundă de meciuri din NBA, Boston Celtics, echipa dominantă din Conferința de Est, a obținut o victorie istorică împotriva formației Golden State Warriors, cu un scor impresionant de 140-88, pe teren propriu. Acest succes remarcabil marchează a treia cea mai amplă victorie din istoria clubului. Într-un meci memorabil, Jayson Tatum, care sărbătorea cea de-a 26-a aniversare, și-a arătat calitățile marcând 22 din cele 27 de puncte ale sale în primul sfert al jocului.

De asemenea, Boston Celtics a devenit prima echipă care reușește să câștige trei meciuri într-un singur sezon cu o diferență de peste 50 de puncte, demonstrând suprematia lor în campionat. În alte meciuri din ligă, Minnesota Timberwolves a pierdut fotoliul de lider al Conferinței de Vest după o înfrângere chinuitoare împotriva echipei Los Angeles Clippers, scor 88-89, cu Kawhi Leonard (32 de puncte) și Anthony Edwards facând diferența în ultimele secunde ale partidei.

În schimb, Oklahoma City Thunder a revenit pe prima poziție în Conferința de Vest, după o victorie solidă împotriva echipei Phoenix Suns, cu scorul de 118-110.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate