ACTUALITATE

NESIGURANȚĂ ÎN BAIA MARE – Viol în Baia Mare pe strada Pășunii

Publicat cu

pe

Deși actuala conducere a Primăriei Baia Mare ne spune zilnic că municipiul e un oraș sigur, faptele din oraș arată cu totul și cu totul altceva. Ultimul exemplu este cel al unui viol petrecut pe strada Pășunii chiar în acest final de săptămână. Intervenția promptă a polițiștilor Biroului de Investiții Criminale Baia Mare, în urma unui apel prin SNUAU 112, au dus la identificarea, reținerea și arestarea preventivă a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

„Sesizarea a fost făcută aseară, la ora 21:56. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate pe strada Pășunii, unde au identificat victima, o femeie de 55 de ani. La scurt timp a fost identificat un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu”, arată IPJ MM.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version