ACTUALITATE

NEVEROSIMIL – A ajuns președintele Consiliului Județean al Elevilor și a rămas repetent

Publicat cu

pe

Alexandru-Antonio Soare, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Prahova încă din luna ianuarie 2024, a fost destituit din funcție dintr-un motiv neverosimil. Potrivit recentei decizii emise marți de noua conducere a Consiliului Național al Elevilor, s-a dovedit că acesta a rămas repetent în ultimul an școlar, din cauza numărului mare de absențe acumulate!

Potrivit actualitateaprahoveană.ro, Alexandru Soare, elev al Liceului Tehnologic Administrativ și de Servicii „Victor Slăvescu” Ploiești, a devenit președintele structurii de reprezentare a elevilor prahoveni la începutul anului 2024, după un mandat de vicepreședinte în Biroul Executiv al CJE. El a fondat de asemenea o filială ploieșteană a ONG-ului Smile și s-a ocupat, în primii doi ani de liceu, cu acțiuni de voluntariat și cu proiecte comunitare.

O veste total neașteptată a venit însă din partea Comisiei Naționale de Etică a Consiliului Național al Elevilor.

Superiorii din structura națională, instalați de curând în funcții, l-au destituit pe Soare din funcția ocupată în ultimele luni, luând act de o adresă înaintată de către directorul Liceului Tehnologic Administrativ și de Servicii „Victor Slăvescu” Ploiești. Prin respectivul document, se dovedea faptul că Alexandru-Antonio Soare este reînscris în clasa a X-a în anul școlar 2024-2025, după ce a rămas repetent!

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version