handbal

NOTA DE PLATĂ – Sancțiune dură pentru CSU Suceava, dictată de FRH, după incidentul grav de la meciul cu Steaua

Publicat cu

pe

Partida CSU Suceava – Steaua București (37-36), disputată în prima etapă a Ligii Zimbrilor a fost marcată, de un gest reprobabil comis de un suporter sucevean pe final de meci. În min. 59.45, la scorul de 36-36, spectatorul a împins cu piciorul, în teren, un banner de pe marginea suprafeței de joc, iar Milan Popovic (Steaua), care alerga pe contraatac, s-a împiedicat și a căzut la podea.

În urma acestor evenimente, în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, Federația Română de Handbal (FRF) a sancționat dur clubul CSU Suceava. De asemenea, a primit o sancțiune și stelistul Ciprian Șandru.

„În legătură cu raportul suplimentar al observatorului și arbitrilor delegați la jocul de Liga Națională – masculină, dintre echipele CSU din SUCEAVA – CSA STEAUA BUCUREȘTI, din data de 31.08.2024, de la Suceava, Comisia, analizând documentele prezentate, stabilește:

sancționarea clubului C.S.U. din SUCEAVA cu disputarea a 5 (cinci) jocuri oficiale, pe teren propriu, fără spectatori, începând cu data de 04.09.2024 și penalitate pecuniară în cuantum de 15.000 (cincisprezece mii) lei, dată limită de achitare 03.10.2024 pentru comportamentul neregulamentar al suporterilor proprii care a pus în pericol integritatea jucătorilor, conform art. 82.2 lit. a) Punct 1 și 2 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competițional 2024 – 2025;

În legătură cu raportul suplimentar al observatorului și arbitrilor delegați la jocul de Liga Națională – masculină, dintre echipele CSU din SUCEAVA – CSA STEAUA BUCUREȘTI, din data de 31.08.2024, de la Suceava, Comisia, analizând documentele prezentate, stabilește:

sancționarea sportivului Ciprian ȘANDRU (C.S.A. STEAUA BUCUREȘTI) cu suspendare din activitatea handbalistică pentru 2 (două) jocuri, începând cu data de 04.09.2024 pentru comportare nesportivă grosolană, conform art. 52.2 lit. c) din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competițional 2024 – 2025;”, se precizează în comunicatul Federației Române de Handbal.

Marius CÎMPIAN

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version