ACTUALITATE

NOUTATE – Se fac angajări la Casa de Pensii Maramureș

Publicat cu

pe

Casa Județeană de Pensii Maramureș, director Lucica Onea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului Achiziții Publice.

Se pot înscrie la acest concurs persoanele care îndeplinesc o serie de condiții, respectiv trebuie să aibă studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe economice sau științe juridice (ramura de știință), să aibă cunoștințe de operare la calculator nivel de bază, să fi urmat un curs de achiziții publice dovedit prin documente specifice. O lată condiție care trebuie îndeplinită este ca persoana respectivă să aibă o vechime minimă de 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

Casa de Pensii Maramureș a anunțat că dosarele de înscriere se pot trimite până la data de 15 iulie 2024. Dosarele se pot trimite și în format electronic la adresa de email resurseumane.maramures@cnpp.ro.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version