Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

NUMA UN PIC S-A ODIHNIT – Liviu Dragnea reintră oficial în afaceri

Publicat cu

pe

După o perioadă de doi ani și jumătate de la eliberarea sa din închisoare, Liviu Dragnea a decis să se implice oficial în afaceri și să investească într-un sector extrem de atractiv și profitabil: energia, conform anunțului făcut de Liber de Teleorman.

La data de 24 noiembrie 2023, fostul lider al Camerei Deputaților a înființat societatea Energy Multi Sistems SRL, deținând 30% din acțiunile societății.

Pe lângă Liviu Dragnea, alți doi parteneri de afaceri s-au implicat în acest nou proiect. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din acțiuni, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. De asemenea, societatea Dami Procons International, specializată în construcții rezidențiale și nerezidențiale, are o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

În plus, cei doi copii ai fostului politician, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au inițiat o nouă afacere în iulie 2023. Compania lor, numită Stal Energy SRL, este axată pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, Teleorman.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate