POLITICA

NUMA UN PIC S-A ODIHNIT – Liviu Dragnea reintră oficial în afaceri

Publicat cu

pe

După o perioadă de doi ani și jumătate de la eliberarea sa din închisoare, Liviu Dragnea a decis să se implice oficial în afaceri și să investească într-un sector extrem de atractiv și profitabil: energia, conform anunțului făcut de Liber de Teleorman.

La data de 24 noiembrie 2023, fostul lider al Camerei Deputaților a înființat societatea Energy Multi Sistems SRL, deținând 30% din acțiunile societății.

Pe lângă Liviu Dragnea, alți doi parteneri de afaceri s-au implicat în acest nou proiect. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din acțiuni, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. De asemenea, societatea Dami Procons International, specializată în construcții rezidențiale și nerezidențiale, are o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

În plus, cei doi copii ai fostului politician, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au inițiat o nouă afacere în iulie 2023. Compania lor, numită Stal Energy SRL, este axată pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, Teleorman.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version