IMPORTANT

PALATUL PARLAMENTULUI – Un bărbat a provocat un incendiu și este căutat de Poliție

Publicat cu

pe

Un incendiu a avut loc azi, în zona de acces pentru vizitatori, nivel S2, la Palatul Parlamentului, pe o suprafață de 30 mp. Pompierii se aflau în clădire şi s-a intervenit imediat, astfel că, focarul fiind stins foarte repede. Nu au fost persoane rănite, iar trei sute de persoane au fost evacuate, transmite Agerpres. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, vizitator, ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă. Incendiul a fost într-o încăpere pentru vizitatori, aproximativ 300 de persoane fiind evacuate la acel moment. Din primele informaţii, nu există persoane rănite”, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) efectuează verificări pentru depistarea persoanei care ar fi aruncat cu o substanţă inflamabilă în Sala Constantin Brâncuşi din Palatul Parlamentului.

foto DGPMB

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version