Connect with us

ACTUALITATE

PĂRĂSIT DE IUBITĂ – Maramureșean cercetat pentru hărțuirea unei tinere din județul Brașov

Publicat cu

pe

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Făgăraș (jud. Brașov) efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “hărțuire” și “amenințarea”. În fapt, la data de 02 ianuarie 2022, în jurul orei 19.25, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 28 ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fostul său concubin.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 36 ani, din județul Maramureș, s-ar fi deplasat la imobilul de domiciliu al fostei sale concubine situat în municipiul Făgăraș, județul Brașov și l-ar fi agresat fizic pe actualul concubin al tinerei.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 36 ani, ar fi amenințat telefonic, în repetate rânduri, cele două persoane, cu acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate