IMPORTANT

Parteneriat Strategic între Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) și Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații din România

Publicat cu

pe

Ieri, 6 August, a fost semnat un parteneriat de colaborare între Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) și Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din România (ATIC), marcând un moment important în consolidarea relațiilor dintre cele două organizații. Acordul a fost semnat de către domnii Alin Niță, Președintele ATIC și Lucian Ioan, Președintele UNPR, care a fost însoțit de președintele Comisiei UNPR de Imagine și Comunicare, Sebastian Hedea, președintele Comisiei UNPR de Restructurare și Afaceri în Insolvență. Mircea Deaconu și alti membri marcanți.

Obiectivele principale ale parteneriatului sunt centrate pe câteva direcții:

– Implementarea de proiecte comune care să valorifice competențele și expertiza membrilor celor două organizații
– Urmărirea și îndeplinirea misiunilor și intereselor membrilor UNPR și ATIC, prin colaborări strânse și acțiuni coordonate, atât în țară cât și în străinătate. Acțiunile comune în Singapore și Malaezia sunt un foarte bun pas înainte de colaborare.
– Promovarea dezvoltării profesionale a membrilor prin programe de training, workshopuri și alte activități educative și creștere a competențelor.
– Front comun în acțiuni de lobby la nivel guvernamental pentru protejarea intereselor industriilor și a membrilor.

Acest parteneriat strategic își propune să creeze o platformă solidă de colaborare, care să faciliteze schimbul de cunoștințe și resurse, contribuind astfel la dezvoltarea sectorului IT&C și la susținerea mediului de afaceri din România. Prin unirea forțelor, UNPR și ATIC vor putea să ofere membrilor lor acces la noi oportunități și să sprijine inovația și competitivitatea pe piața națională și internațională.

„Parteneriatul strategic încheiat astăzi între UNPR și ATIC reflectă angajamentul nostru comun de a colabora strâns pentru a aduce beneficii membrilor noștri și sectorului IT&C din România. Prin acest acord, ne propunem să valorificam competențele și expertiza membrilor noștri, să implementăm proiecte comune. Această alianță ne va permite să ne adresăm mai bine nevoilor industriei și să creăm oportunități noi și valoroase pentru toți cei implicați.” – Alin Niță, Președinte ATIC.

Uniunea Națională a Patronatului Român este o organizație reprezentativă pentru mediul de afaceri din România, dedicată susținerii și promovării intereselor patronale.

Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din România este o organizație profesională care promovează dezvoltarea industriei IT&C și sprijină inovarea tehnologică în România.

Atât UNPR cât și ATIC au peste 32 de ani de prezență în piață, cu un istoric de realizări, fiind voci puternice și influente în domeniul lor, contribuind prin inițiative, colaborări strategice și advocacy pentru interesele membrilor lor.

Împreună, UNPR și ATIC sunt hotărâte să își aducă contribuția la creșterea și dezvoltarea economică a României prin acțiuni comune și proiecte de impact.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version