Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

PE PODIUM – CS Minaur, victorie în deplasare în ultimul meci al anului

Publicat cu

pe

CS Minaur a învins în deplasare pe CSM București în etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor, ultima din acest an. În urma acestui rezultat, băimărenii au urcat momentan pe locul secund în clasament și vor termina pe podium anul 2022, indiferent de rezultatel care se va înregistra în meciul CSM Constanța-Steaua.

Chiar dacă l-au avut pe Terekhov în formă foarte bună, oaspeții au făcut o primă repriză slabă, în care s-au apărat aproximativ și atacurile nu au avut viteză, și au intrat la cabine cu un deficit de trei goluri. Pauza a fost, însă, un sfetnic bun pentru băimăreni. Aceștia au ieșit de la vestiare mult mai determinați și au început să se apere foarte bine, iar în atac Căbuț și Vujovic au marcat goluri spectaculoase. De partea cealaltă, CSM a făcut multe erori și scorul a devenit 15-17 (min. 40). În continuare Minaur a mai slăbit ritmul și a avut câteva ratări mari în atac, dar nici bucureștenii nu fost într-o zi prea bună. Atunci când situația risca să se complice spre final pentru oaspeți a apărut din nou la rampă Terekhov și băimărenii s-au impus până la urmă la două goluri diferență.

CSM București – CS Minaur Baia Mare 27-29 (14-11)

CSM București: Shymanskyi, Merlă – T. Botea 4,  B. Voica 2, Dodică 4 (1 din 7m), Rotaru 2, Mitu 1, Ioannou 3, Szasz 1, Hossu, Nica, Ungureanu 3, Csepreghi 4 (2 din 7m), Onyejekwe 2, Baciu, Duță 1. Antrenor: Eliodor Voica.

CS Minaur: Terakhov, Buzogany – R. Nagy 2, Teca, Vujovic 8 (3 din 7m), Căbuț 10 (3 din 7m), Kotrc 3, Kozakevych, Cip, Ratkovic, E. Pop, Vujic 2, Da Silva 1, Fotache 1, Bera 1, Mănescu 1. Antrenor: Alexandru Sabou.

Aruncări de la 7 metri: 7-7, transformate 3-6. Au ratat: Csepreghi 2, Dodică, Ioannou / Vujovic. Minute de eliminare: 18-14. Rotaru și Ungureanu (CSM București) au fost descalificați pentru trei eliminari de două minute.

foto arhivă Ovidiu Dragomir CS Minaur

Actualitate

YHP Logo