Connect with us

ACTUALITATE

PENTRU 30 DE ZILE – Agresorul sexual din Giulești a fost arestat preventiv

Publicat cu

pe

Pe numele tânărului de 21 de ani din Giulești, bănuit de comiterea a două fapte de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Sighetu Marmației a a emis un Mandat de Arestare Preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul a fost depus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Maramureș.

Context

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați la data de 30 decembrie 2021, de către o femeie de 69 de ani din Ocna Șugatag cu privire la faptul că, în seara zilei de 29 decembrie 2021, în zona centrală a localității, a observat un bărbat care ar fi practica onania și care ar fi agresat-o sexual prin atingeri în zonele intime.

Cercetările au confirmat aceste aspecte sens în care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de art. 375 din Codul Penal și agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 din Codul Penal.
Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că de față a fost și o tânără de 19 ani din Breb asupra căreia bărbatul ar fi comis același tip de acte de agresiune sexuală.
Ieri, 09 ianuarie, la ora 18.00, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani din Giulești, care este bănuit de comiterea faptelor.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate