Connect with us

ACTUALITATE

PENTRU A NU INTRA ÎN CARANTINĂ – Doi maramureşeni au încercat să evite controlul de frontieră

Publicat cu

pe

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat doi maramureşeni care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea controlul de frontieră, cu intenţia de a scăpa de carantinare.

Vineri, 17 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, au observat două persoane care se deplasau pe jos, de pe sensul de intrare în ţară spre sensul de ieşire, ocolind clădirea PTF şi neprezentându-se la controlul de frontieră.

Persoanele au fost oprite de polițiștii de frontieră şi, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni români, în vârstă de 20, respectiv 31 de ani, din judeţul Maramureş. Aceştia se întorceau din Italia şi, pentru a nu intra în carantină, au încercat să intre în România fără a se prezenta la controlul de frontieră, unde era necesar să facă dovada vaccinării.

Acum sunt cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, iar în cazul lor a fost instituită măsura carantinării de către personalul Direcției de Sănătate Publică.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate